Mass Effect Trilogy

0 Reviews
Ean: 5035226111242

De Mass Effect Trilogy bevat alle drie de delen van de epische Sci-Fi RPG. Een absolute top serie en een aanrader voor elke gamer. Mass Effect Als eerste menselijke Specter ben je een van de bewaarder

  • €11,00
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.de DE €11,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €11,04 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €12,49 PC Gaming Buy it now!
CoolShop.nl NL €14,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €25,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €39,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €39,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Mass Effect Trilogy bevat alle drie de delen van de epische Sci-Fi RPG. Een absolute top serie en een aanrader voor elke gamer. Mass Effect Als eerste menselijke Specter ben je een van de bewaarders van de galactische vrede. Het isjouw taak de oprukkende legers van een legendarische ex-agent tot stoppen te dwingen. Je leidt je elitetroepen door vijandige en vreemde werelden en je ontdekt dat de werkelijke dreiging veel erger is dan je ooit had kunnen vermoeden. Mass Effect 2 Het verhaal speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Nu de Reaper invasie een halt is toe geroepen en de Geth zijn verslagen, verdwijnen plotseling complete menselijke kolonies in het universum. Je hebt als commander Shepard de taak om een intergalactische team samen te stellen en op onderzoek uit te gaan. Mass Effect 3 Mass Effect 3 is het derde deel in deze succesvolle Sci-Fi reeks van BioWare. Tevens betekend dit het einde van de trilogie. De oorlog loopt op zijn eind en shepard moet nog een keer aan de slag! Met tevens de mogelijkheid gebruik te maken van Savegames van Mass Effect en Mass Effect 2!
You should also check
NBA 2K14
NBA 2K14
Family Ski
Family Ski