Build It: Miami Beach Resort

0 Reviews
Ean: 8713747105564

Op een koude winteravond in januari 1920 wordt de jonge Claire weer eens uitgefoeterd door haar driftige bazin. Maar ineens dient zich een onverwachte erfenis aan en biedt haar een unieke kans. Claire

  • €5,00
  • €13,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €5,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €10,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Op een koude winteravond in januari 1920 wordt de jonge Claire weer eens uitgefoeterd door haar driftige bazin. Maar ineens dient zich een onverwachte erfenis aan en biedt haar een unieke kans. Claire laat haar treurige leven achter zich en begint een eigen vakantieparadijs in Miami Beach. Help Claire met een carrière die vele tientallen jaren duurt en bouw schitterende hotels aan de mooiste stranden van Miami. Met dit nieuwe strategiespel kun je je eigen ideale vakantiewereld creëren, maar vergeet niet regelmatig en op tijd reparaties uit te voeren en onderhoud te plegen! Bouw idyllische kleine hotels in artdecostijl, restaurants, bioscopen en parken, maar ook luxueuze vakantiepaleizen. Kenmerken: - 50 uitdagende levels over een periode van 50 jaar, - Hotels, parken en strandbars in de stijl van het betreffende tijdvak, - Voer opdrachten uit of bouw lekker wat je zelf wilt, - Makkelijk te leren voor beginners, besturing met de muis, - Voor urenlang speelplezier of even snel tussendoor! - Geheel Nederlandstalig.
You should also check
V-Rally 4
V-Rally 4