Project X Zone

0 Reviews
Ean: 3391891970716

Dit is de cross-over van de eeuw! Bereid je voor op epische gevechten met een paar van de bekendste helden uit de wereld van videogames: tal van spelseries van Capcom, SEGA en Namco Bandai komen samen

  • €32,99
  • €34,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €32,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €34,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Dit is de cross-over van de eeuw! Bereid je voor op epische gevechten met een paar van de bekendste helden uit de wereld van videogames: tal van spelseries van Capcom, SEGA en Namco Bandai komen samen in Project X Zone, alleen op Nintendo 3DS. Project X Zone combineert strategische RPG-elementen met live vechtactie, met keuze uit meer dan 50 speelbare personages uit niet minder dan 29 verschillende spelseries. Zie hoe helden uit Mega Man, Tekken, Resident Evil, Shining Force, Street Fighter, Virtua Fighter en meer met elkaar op de vuist gaan. Kijk toe terwijl ze vechten om hun eigen wereld te redden van een almachtig kwaad, wanneer het hele universum vernietigd dreigt te worden door een kloof tussen tijd en ruimte!
You should also check
Mugen Souls Z
Mugen Souls Z
Paint by DS
Paint by DS