Marvel vs Capcom Infinite (Deluxe Edition incl. Season Pass)

0 Reviews
Ean: 5055060931967

De strijders van Capcom en Marvel nemen het opnieuw tegen elkaar op. De moedigste helden van beide legendarische universums meten hun superkrachten met elkaar. Neem je tegenstanders onder vuur met de B

  • €24,99
  • €53,44
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €24,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €53,44 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De strijders van Capcom en Marvel nemen het opnieuw tegen elkaar op. De moedigste helden van beide legendarische universums meten hun superkrachten met elkaar. Neem je tegenstanders onder vuur met de Buster Gun van Mega Man, gebruik het geniale technische vernuft van Iron Man of geef je vijanden er keihard van langs als de machtige Captain Marvel. In de wereld van supermensen is niets wat het lijkt. De ongelofelijke krachten van de Infinity Stones staan tot je beschikking, maar ook je tegenstanders kunnen ze benutten. Met deze unieke krachten kun je bijvoorbeeld de tijd manipuleren of mysterieuze krachten ontketenen. Gebruik ze om de strijd in jouw voordeel te beslechten.
You should also check
Crush
Crush
WRC 5
WRC 5