Titanfall

0 Reviews
Ean: 5030942111125

Bereid je voor op Titanfall, ontwikkeld door een van de medebedenkers van Call of Duty en andere belangrijke ontwikkelaars van de Call of Duty-reeks. Titanfall is een compleet nieuw universum, waarin

  • €7,90
  • €22,82
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €7,90 PC Gaming Buy it now!
CoolShop.nl NL €8,94 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €13,62 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,62 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €21,71 PC Gaming Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €22,82 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Bereid je voor op Titanfall, ontwikkeld door een van de medebedenkers van Call of Duty en andere belangrijke ontwikkelaars van de Call of Duty-reeks.

Titanfall is een compleet nieuw universum, waarin klein versus groot, natuur versus industrieel, en man versus machine wordt gesteld. Titanfall gaat over supersnelle conflicten in de nabije toekomst, waarbij je in de huid kunt kruipen van elitegevechtspiloten of bestuurders van wendbare en zwaar bepantserde Titans.

Titanfall biedt een fundamenteel nieuwe aanpak van gevechten en bewegingen, waarbij de spelers de mogelijkheid krijgen om tijdens het spel hun tactiek te wijzigen, en aan te vallen of te vluchten afhankelijk van de situatie. Alleen de Titanfall-ervaring combineert superspannende multiplayer-actie met heroïsche momenten en filmische details vanuit de traditionele campagnemodus.
You should also check
Fable 3
Fable 3
EA Sports UFC 2
EA Sports UFC 2
Azada
Azada