Mining and Tunneling Simulator

0 Reviews
Ean: 8716051052197

Blaas door massieve rots en boor tunnels door bergen en onder steden. Om te beginnen is alles ongecompliceerd leg de TNT-springstoflading, blaas de ingang van de tunnel open en verwijder vervolgens het

  • €8,00
  • €14,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €8,69 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €8,69 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Blaas door massieve rots en boor tunnels door bergen en onder steden. Om te beginnen is alles ongecompliceerd leg de TNT-springstoflading, blaas de ingang van de tunnel open en verwijder vervolgens het puin met een bulldozer, laad het op een kiepwagen en breng het weg. Wanneer uw locatie vrij is, is het tijd om de kolossale tunnelboormachine erin te rijden, 1 van de krachtigste machines ter wereld. U regelt alle voertuigen in het spel, van de onderhoudswagen tot de brandspuiten en de machtige tunnelboormachine zelf. U dient op de hoogte te blijven van uw taken met frequente bezoekjes aan de controlekamer die monsterachtige tunnelbouwmachine moet immobiel op de goede baan gehouden worden en brand en waterlekken moeten onmiddellijk aangepakt worden.
You should also check
NHL Rivals 2004
NHL Rivals 2004
Xcom 2
Xcom 2