Dragon War Silvio Gaming Keyboard (qwerty)

0 Reviews
Ean: 5425025603404

Kenmerken: Achtergrondverlichting, multimedia- en functietoetsen, 'ASWD' en pijltoetsen: rode toetsverlichting, andere toetsen: blauwe toetsverlichting, vergulde USB-connector, interface: USB, afmeting

  • £13.18
  • £39.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.co.uk GB £13.18 PC Gaming Buy it now!
Amazon.de DE €14,44 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €28,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €35,26 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €35,26 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Kenmerken:
Achtergrondverlichting, multimedia- en functietoetsen, 'ASWD' en pijltoetsen: rode toetsverlichting, andere toetsen: blauwe toetsverlichting, vergulde USB-connector, interface: USB, afmeting: L470 x B198 x H20mm, gewicht: 678g
Toetsenbordindeling: QWERTY

EFFECTIEF EN NAUWKEURIG OM ELKE TOETSAANSLAG TE LATEN MEETELLEN!
Voor uw games, of voor uw lange werkdagen, is het Silvio-toetsenbord de ideale partner voor drukke dagen! Van backlight-toetsen tot n-key rollover, of ergonomie en comfort, Dragon War heeft elk detail bestudeerd om u de leiding te bieden over uw virtuele vijanden met betrekking tot efficiëntie, precisie en reactiviteit.

14 anti-ghosting-toetsen
Om je missies met succes uit te voeren, moet je kunnen multitasken en in één keer op alle fronten tegelijk zijn. Klassieke toetsenborden verwerken niet zoveel gelijktijdige opdrachten. Dankzij de anti-ghosting-functie wordt alles mogelijk. Je kunt tegelijkertijd op 14 toetsen drukken om complexe en precieze commando's te maken, en dus altijd een stap voor te blijven!

Backlight-toetsen om onbeperkt te spelen!
Om u in het donker te laten spelen, maar ook om de opdrachttoetsen duidelijk te kunnen onderscheiden, is de Silvio achtergrondverlichting in twee verschillende kleuren. De 'WASD' -toetsen en de pijlen zijn rood en elke andere toets is blauw. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

Personaliseer je toetsenbord voor meer comfort
Net als alle andere toetsenborden van de Dragon War, kunt u met de Silvio uw toetsen aanpassen en een aantal multimediatoetsen toevoegen om elke gelijktijdige actie op uw computer te besturen. Bovendien is het toetsenbord zo bestudeerd dat het de bewegingen van al uw vingers optimaal benadert. Ons doel is om je prestaties te verbeteren, maar ook je comfort in het spel!
You should also check
Dark Void
Dark Void