Driver Renegade 3D

0 Reviews
Ean: 3307219935176

Na jaren als undercover-agent gewerkt te hebben, besluit John Tanner om de wet in eigen hand te nemen, wat het protocol ook moge dicteren. In het corrupte New York dat wordt geregeerd door de georganis

  • €9,99
  • €44,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €9,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Na jaren als undercover-agent gewerkt te hebben, besluit John Tanner om de wet in eigen hand te nemen, wat het protocol ook moge dicteren. In het corrupte New York dat wordt geregeerd door de georganiseerde misdaad, red Tanner het leven van senator Ballard. Deze heeft hulp nodig om de strijd met de misdaad aan te gaan en Tanner stemt onmiddellijk toe. Tanner werkt buiten de wet om en heeft vijf misdaadbazen in het vizier. Met de hulp van zijn vrienden en geen politiebadge die hem in de weg zit, voert tanner oorlog tegen de misdaad met zijn favoriete wapen: zijn auto! Driver Renegade 3D is het eerste exclusieve actie-autorijspel voor Nintendo 3DS dat je de intensiteit en het drama van stedelijke auto-achtervolgingen in 3D laat beleven. Rijd roekeloos, negeer de zwaartekracht om je Rage-meter te vullen en initieer hefttige 'takedowns' tegen vijandelijke voertuigen.
You should also check
Resonance of Fate
Resonance of Fate
Tetris DS
Tetris DS