Resident Evil Code Veronica X (platinum)

0 Reviews
Ean: 5055060980040

Zet je maar schrap, want Resident Evil, het paradepaardje van Capcom, maakt opnieuw zijn opwachting. En dat op passende horrorwijze. Tegen de traditie in speelt Code Veronica X zich echter niet af in R

  • €8,76
  • €59,90
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €8,76 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €8,76 Playstation 2 Buy it now!
Amazon.fr FR €31,23 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €59,90 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Zet je maar schrap, want Resident Evil, het paradepaardje van Capcom, maakt opnieuw zijn opwachting. En dat op passende horrorwijze. Tegen de traditie in speelt Code Veronica X zich echter niet af in Racoon City, maar op een veraf gelegen eiland waar het hoofdkwartier van de duistere, genadeloze Umbrella Corporation gevestigd is. Je speelt de rol van Resident Evil veteraan Claire Redfield en je moet je broer Chris opsporen en de duistere geheimen van Umbrella en de vreemde gebeurtenissen in Racoon City achterhalen. De sterk verbeterde graphics en spelfiguuranimaties in combinatie met de duivelse puzzels en fotorealistische omgevingen beloven van Code Veronica X de meest zenuwslopende Resident Evil versie tot nu toe te maken.
You should also check