Xcom 2

0 Reviews
Ean: 5026555064514

De aarde is veranderd. Twintig jaar is voorbij sinds de wereld leiders zich hebben overgegeven aan de buitenaardse legers. XCOM, 's werelds laatste verdedigings linie, bleef maar weinig van over. Nu re

  • €39,99
  • €59,21
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Wehkamp NL €39,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €42,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €42,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €43,44 PC Gaming Buy it now!
Fnac Marketplace FR €59,21 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De aarde is veranderd. Twintig jaar is voorbij sinds de wereld leiders zich hebben overgegeven aan de buitenaardse legers. XCOM, 's werelds laatste verdedigings linie, bleef maar weinig van over. Nu regeren de buitenaardse wezens over de aarde. Ze bouwen gigantische nieuwe steden, met prachtige gebouwen die een mooie toekomst voor de mensheid beloven. Al deze mooie steden verbergen echter een kwaadaardige agenda van de buitenaardse leiders, iedereen die tegen hen ingaat word uit de weg geruimd. Enkel degene die aan de rand van de wereld leven hebben nog enige vorm van vrijheid. Dit is dan ook waar de mensheid langzaam aan samen komt om terug te vechten. XCOM moet weer herrijzen uit de as en de kwaardaardige plannen bekent maken en tegen houden.
You should also check
Xcom 2
Xcom 2
Work Time Fun
Work Time Fun
Family Ski
Family Ski