Sniper Elite 3 (Ultimate Edition)

0 Reviews
Ean: 8023171036045

De Nieuwste versie in de veelgeprezen serie, Sniper Elite III neemt je mee naar het meedogenloze en exotische terrein van Noord-Afrika ten tijde van de 2e wereld oorlog. Sterk in de minderheid en eigen

  • €18,48
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €18,48 Xbox One Buy it now!
Shop4 (NL) NL €18,48 Xbox One Buy it now!
CoolShop.nl NL €18,50 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €24,99 Xbox One Buy it now!
Amazon España Informática ES €25,79 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €26,24 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €26,24 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €26,39 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €26,39 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €26,39 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Nieuwste versie in de veelgeprezen serie, Sniper Elite III neemt je mee naar het meedogenloze en exotische terrein van Noord-Afrika ten tijde van de 2e wereld oorlog. Sterk in de minderheid en eigenlijk kansloos tegenover Duitslands beruchte Afrika-korps, uitgerust met de nieuwste wapens en Tiger Tanks, zijn de geallieerde troepen in het nauw gedreven. Erger nog. uit geheime informatie blijkt dat de Nazis een super wapen aan het ontwikkelen zijn die alle hoop op de overwinning, niet alleen in Afrika maar in de gehele oorlog, zou kunnen vernietigen. Dit moet gestopt worden. Jij bent de aangewezene Eén kogel kan de geschiedenis veranderen. Kenmerken: - Non-linear met aanzienlijk grotere wereld. - De veelgeprezen Killcam nu nog beter met meer detail. - Killcam nu ook voor voertuigen. - Improved AI. - Weapons Customisation. Pre-Order DLC Hunt for the Grey Wolf, Is hitler werkelijk gestorven in Berlijn? Ervaar een sluipschuttersmissie zoals nooit tevoren in deze speciale pre-purchase missie voor Sniper Elite 3. Sommige mensen zeggen dat hitler zelfmoord heeft gepleegd in een bunker in Berlijn 1945. Anderen geloven hij is slachtoffer geworden van een Sniper kogel tijdens een bezoek aan Noord-Afrika 2 jaar eerder. Of was het zijn dubbelganger? Ontdek het zelf in deze unieke pre-order missie The Hunt for the Grey Wolf Deze missie speelt zich af in een uitgestrekt open gebied en zal elke keer anders zijn door random targets, diverse verschillende opdrachten en locaties. De vraag is. kan jij feit van fictie onderscheiden en het echte target van de dubbelganger onderscheiden?
You should also check
Teslagrad
Teslagrad