Pokemon Rumble World

0 Reviews
Ean: 0045496529581

Zet je schrap voor een spannend avontuur met Toy Pokémon, in Pokémon Rumble World. De game is compatibel met de verschillende Nintendo 3DS-systemen en verkrijgbaar in de Nintendo eShop. In deze actieri

  • €34,99
  • €41,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €34,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €41,98 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Zet je schrap voor een spannend avontuur met Toy Pokémon, in Pokémon Rumble World. De game is compatibel met de verschillende Nintendo 3DS-systemen en verkrijgbaar in de Nintendo eShop. In deze actierijke titel vecht je je een weg door allerlei gebieden, en verken je het Kingdom of Toys in de gedaante van je Mii-personage, om meer dan 700 Toy Pokémon te verzamelen! De heerser van het Kingdom of Toys stuurt je eropuit om zo veel mogelijk Toy Pokémon te vinden. Bezoek de verschillende gebieden met heteluchtballonnen om te zoeken naar Toy Pokémon in alle soorten en maten, waaronder Pokémon uit Pokémon Red en Pokémon Blue, tot en met Pokémon uit Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Sommige Pokémon kunnen zelfs evolueren met Mega Evolve! Je reisbestemming hangt af van de heteluchtballon die je neemt, hoewel je nooit precies weet waar je terechtkomt! Nadat je bent geland, neem je het met speelgoed uit je eigen verzameling in realtime gevechten op tegen horden wilde Toy Pokémon, met aan het eind van elk level een reusachtige eindbaas die niet met zich laat sollen! Een druk op de knop is genoeg om aan te vallen, waarbij elke Pokémon beschikt over twee verschillende acties. Je kunt de Toy Pokémon uit je verzameling op elk moment wisselen, dus gebruik Pokémon-typen die een voordeel hebben over andere Toy Pokémon om je tegenstanders te verslaan!
You should also check