Canis Canem Edit (Bully) (platinum)

0 Reviews
Ean: 5026555307062

In Canis Canem Edit sleept Rockstar je op hun typische humoristische wijze mee in een fictieve wereld. Ditmaal is de setting echter zeer uniek en speelt de game zich af op en rond een schoolcampus, gen

  • €9,99
  • €82,48
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €56,73 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €82,48 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Canis Canem Edit sleept Rockstar je op hun typische humoristische wijze mee in een fictieve wereld. Ditmaal is de setting echter zeer uniek en speelt de game zich af op en rond een schoolcampus, genaamd Bullworth Academy. Hoofdrolspeler Jimmy Hopkins wordt door z'n moeder op zijn nieuwe school afgezet. Zelf vertrekt ze op huwelijksreis voor een jaar en Jimmy zal het hele jaar op Bullworth Acadamy moeten blijven. Op het eerste gezicht lijkt dit een gewone school maar niks is minder waar. Jimmy zal zich gedurende het schooljaar staande moeten zien te houden. Dit doet hij o.a. door leraren te vriend te houden, zijn zwakkere medeleerlingen te beschermen tegen de bullies, de dames het hof te maken en nog veel meer.
You should also check
Cave Story+
Cave Story+
  • Platform
X-Men Legends
X-Men Legends