Battlefield 3 Aftermath (Code in a Box)

0 Reviews
Ean: 5030946109494

Battlefield 3, Aftermath is het vierde digitale uitbreidingspakket voor Battlefield 3. In de vier nieuwe maps van Battlefield 3, Aftermath moet je op een compleet nieuwe manier oorlogvoeren in een sted

  • €3,00
  • €22,67
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €3,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €4,19 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €9,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €22,67 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Battlefield 3, Aftermath is het vierde digitale uitbreidingspakket voor Battlefield 3. In de vier nieuwe maps van Battlefield 3, Aftermath moet je op een compleet nieuwe manier oorlogvoeren in een stedelijke omgeving.Je reist af naar het door een aardbeving verwoeste Iran en moet in horizontale en verticale gevechtsscenario's strijden om te overleven en de vijand te verslaan. In Battlefield 3, Aftermath vecht je je een weg door gehavende districten, straten en steden in drie nieuwe voertuigen. Verder wordt in Battlefield 3, Aftermath ook het speltype Scavenger geintroduceerd, waarin alles draait om het behalen van doelstellingen. Met maar een handwapen tot je beschikking, word je in een omgeving gedropt waar je krachtigere wapens moet zien te vinden om samen met je team te overleven. Daarnaast beschik je in Battlefield 3, Aftermath nu over een nieuwe, dodelijke en veelzijdige kruisboog, waarmee je je vijanden geruisloos uitschakelt. Je krijgt ook tien nieuwe opdrachten, dogtags, trofeeen, prestaties en nog veel meer.
You should also check
Xcom 2
Xcom 2
Sonic Rush
Sonic Rush
World of Zoo
World of Zoo