Rugby 2008

0 Reviews
Ean: 5030930057619

Laat je grijpen door de opwinding van de Rugby World Cup 2007 in Frankrijk waar je de beste teams en spelers moet uitdagen om een kans te maken op die felbegeerde beker. Het lot van een natie ligt in j

  • €4,99
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €10,00 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €10,47 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Laat je grijpen door de opwinding van de Rugby World Cup 2007 in Frankrijk waar je de beste teams en spelers moet uitdagen om een kans te maken op die felbegeerde beker. Het lot van een natie ligt in jouw handen, dus kies een van de officiele landenteams en pak na zes loodzware weken de ultieme prijs in het rugby: de roemruchte Web Ellis Cup.Jij hebt de absolute leiding over je favoriete team. Maak de aanval nog sterker en maak voor het eerst in de serie gebruik van authentieke verdedigingsformaties. Pas je verdediging tijdens het spelen aan of reageer op de aanvalsstijl van je tegenstander op basis van de stand, veldbezetting en nog veel meer.Het nieuwe EA SPORTS Rugby 08 introduceert een eenvoudig te leren besturing van spelhervattingen en dropkicks. Door te duwen en te draaien heb je volledige controle over elke scrum en maul, line-outs worden een eitje dankzij de aangepaste besturing voor alle niveaus en met de nieuwe trapmeter kun je nog nauwkeuriger een penalty of conversie tussen de palen mikken.
You should also check
Wheelspin
Wheelspin