Sherlock Holmes The Case of the Silver Earring

0 Reviews
Ean: 3512289017671

Sherlock Holmes komt tot leven in een gloednieuw avontuur met Sherlock Holmes: The Case Of The Silver Earring. In oktober 1897 zijn Sherlock Holmes en zijn vertrouwde vriend, Dr Watson, uitgenodigd voo

  • €9,99
  • €38,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €32,95 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €36,27 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Sherlock Holmes komt tot leven in een gloednieuw avontuur met Sherlock Holmes: The Case Of The Silver Earring. In oktober 1897 zijn Sherlock Holmes en zijn vertrouwde vriend, Dr Watson, uitgenodigd voor een feestje gehost door Sir Melvyn Bromsby. Tijdens zijn openingstoespraak wordt Bromsby met een pistoolschot gedood en begint een spannend onderzoek naar de dader en een groter complot! Er zijn een aantal verdachten tussen de genodigden en vrienden van de overledene aanwezig. Maar wie kan een goed motief voor de moord hebben gehad? Het is het begin van een lange reeks van moorden die opgelost moeten worden zo spoedig mogelijk een einde te maken aan de chaos in Sherlock Holmes: The Case Of The Silver Earring! Bezoek veertig verschillende locaties recht uit het Victoriaanse Engeland in Sherlock Holmes: The Case Of The Silver Earring. Ondervraag verdachten en ga op onderzoek uit in een spannend avontuur met prachtige graphics!
You should also check
The Witch and the Hundred Knight
The Witch and the Hundred Knight