Overlord Minions

0 Reviews
Ean: 5024866340952,5024866340297

Overlord: Minions is een avontuur vol puzzels speciaal ontworpen voor de Nintendo DS. Maak kennis met Giblet, Blaze, Stench en Zap. Deze Minions vormen een eliteteam dat samen met Gnarl, de leider van

  • €8,00
  • €60,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €13,89 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €14,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €18,48 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Overlord: Minions is een avontuur vol puzzels speciaal ontworpen voor de Nintendo DS. Maak kennis met Giblet, Blaze, Stench en Zap. Deze Minions vormen een eliteteam dat samen met Gnarl, de leider van de Minions, schittert in Overlord Minions. Dit puzzelspel vol actie werd speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS en is even toegankelijk als onweerstaanbaar.

In Overlord Minions geeft de Overlord op afstand orders aan de Minions. De Nintendo DS styluspen wordt een verlengstuk van zijn kwaadaardige wil en met elke nauwkeurige opdracht via het touch screen stuurt de speler als Overlord de Minions aan. Hij commandeert en groepeert ze tijdens de strijd, hij spoort ze aan de vijanden aan te vallen en lost puzzels op om zo zijn geniepige plannen uit te voeren.
You should also check
Haze
Haze
Smart Bomb
Smart Bomb