Icewind Dale 2 (Collector's Edition)

0 Reviews
Ean: 7350002939598

Keer terug naar het beroemde gebergte diep in de verborgen wereld van Dungeons & Dragons: Forgotten Realms. Icewind Dale II laat je met zes dappere strijders de meest zware beproevingen doorstaan!

  • €4,49
  • €23,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €4,49 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €5,49 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €18,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Keer terug naar het beroemde gebergte diep in de verborgen wereld van Dungeons & Dragons: Forgotten Realms. Icewind Dale II laat je met zes dappere strijders de meest zware beproevingen doorstaan! Icewind Dale II speelt als Baldur's Gate met een groot verschil: je maakt en bedient je hele team. Hieronder ben je vrij om te experimenteren met de enorm scala aan magische aanvallen, zwaardcombo's en andere verwoestende technieken! Het verhaal van Icewind Dale II is lang en episch. Een goblin leger dat nederzettingen in het noorden aanvalt, baart steeds meer mensen zorgen. Vooral wanneer blijkt dat deze goblins worden aangestuurd door iets dat niet van deze wereld is. Jij gaat met een groep uiteenlopende strijders op een epische reis om dit kwaad voorgoed te stoppen. De karaktereigenschappen van je spelfiguur in Icewind Dale II verandert op basis van je prestaties. Door opdrachten te vervullen en vijanden te verslaan, word niet alleen jij, maar ook je teamleden sterker. Sommige opdrachten moet je voltooien om de verhaallijn verder te brengen, maar het grootste deel staat hier los van en kan je op fascinerende zijsporen brengen. Beleef een geweldig avontuur samen met je reisgenoten in Icewind Dale II!
You should also check
Soul Calibur V (5)
Soul Calibur V (5)
MXGP
MXGP