Swords of Destiny

0 Reviews
Ean: 5060102950011

In deze PS2 exclusieve titel neem je de rol aan van Lei Yun, een jonge vechtersbaas die het opneemt tegen een ras demonen genaamd de Gyakki. Deze waren eerder al door de leermeester van Lei Yun verslag

  • €10,50
  • €14,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €10,50 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €13,50 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €13,50 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €14,98 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €14,98 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In deze PS2 exclusieve titel neem je de rol aan van Lei Yun, een jonge vechtersbaas die het opneemt tegen een ras demonen genaamd de Gyakki. Deze waren eerder al door de leermeester van Lei Yun verslagen, maar steken nu opnieuw de kop op. Een stoute mevrouw, Empress, staat aan het hoofd van de demoneninvasie. Lei Yun zal vooral vechten met zwaarden, aanvankelijk de twee die zijn meester hem nalaat, maar later ook de wapens die hij bij omgebrachte tegenstanders kan oprapen. In totaal staan er zo'n 48 wapens tot je beschikking. Ook kent het spel het leuk benaamde 'Sword Time', een combo-systeem dat naar wij gokken, wel wat weg zal hebben van 'Bullet Time'. Maar dan zonder kogels.
You should also check
MySims Agents
MySims Agents