Psychedelica of the Black Butterfly

0 Reviews
Ean: 5060112432361,0853736006460

Het verhaal begint met een jonge vrouw die wakker wordt in de beslotenheid van een onbekend, mysterieus herenhuis zonder te herinneren aan hoe ze daar terecht is gekomen. Toevoegen aan haar verwarring,

  • £28.00
  • £49.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CeX GB £28.00 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €33,00 PS Vita Buy it now!
CoolShop.nl NL €33,95 PS Vita Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €39,97 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 PS Vita Buy it now!
Bol.com NL €42,00 PS Vita Buy it now!
Bol.com (BE) BE €46,00 PS Vita Buy it now!
Fruugo.nl NL €47,95 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Het verhaal begint met een jonge vrouw die wakker wordt in de beslotenheid van een onbekend, mysterieus herenhuis zonder te herinneren aan hoe ze daar terecht is gekomen. Toevoegen aan haar verwarring, ze kan haar naam of verleden niet meer herinneren. Voordat ze echter haar hachelijke situatie onder de knie krijgt, wordt ze plotseling aangevallen door een grotesk monster en wordt ze gedwongen om haar leven te ontvluchten. Kies je lot, - Volg de zwarte botten terwijl je keuzes ontelbare verhaallijnen ontgrendelen, een landhuis vol intrigerende personages en een veelvoud aan verrassende eindes. Fantastical Artwork, - Heldere, psychedelische kleuren contrasteren met donkere, gedempte tonen, waardoor een surrealistische en hoogst unieke sfeer ontstaat. Hunt the Black Butteries, - Versla de zwarte botten met de hulp van je vertrouwde sidearm om speciale verhaalsegmenten te ontgrendelen. Een onvergetelijk avontuur, - Een angstaanjagend mooi, met spanning gevuld liefdesverhaal van Otomate (Idea Factory), makers van de nestvisual roman / romantiek-simulatie-avonturen.
You should also check
The Division
The Division
NBA 2k6
NBA 2k6