Iron Sky Invasion Premium Edition

0 Reviews
Ean: 4250230210809

Het ware spektakel kan nu echt beginnen met Iron Sky: Invasion, de officiële videogame van de film Iron Sky. Deze game zet je als speler in de cockpit van een geavanceerd starfighter. Hiermee dien je d

  • €5,00
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €5,00 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €5,49 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €8,38 PC Gaming Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €8,81 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €14,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,00 PC Gaming Buy it now!
Fnac FR €19,98 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Het ware spektakel kan nu echt beginnen met Iron Sky: Invasion, de officiële videogame van de film Iron Sky. Deze game zet je als speler in de cockpit van een geavanceerd starfighter. Hiermee dien je de aarde te beschermen tegen de binnenvallende nazi vloot uit de ruimte. De game combineert de zwarte humor van de film en de technische expertise van de makers van de succesvolle games uit de Earth franchise en rollenspellen als Two Worlds. In de nabije toekomst zal de mensheid worden geconfronteerd met de grootste bedreiging uit de geschiedenis: een binnenvallende horde van nazi's herboren in de diepten van de ruimte! Een armada aan Vierde Rijk schepen, gebouwd in een geheime basis op de maan, daalt neer op de aarde om terreur en vernieling te veroorzaken.
You should also check
Dead or Alive 5
Dead or Alive 5