FIM Speedway Grand Prix 3

0 Reviews
Ean: 7350002939437

Race voor de FIM World Speedway Grand Prix met alle sterren van 2008 waaronder Nicholls, Rickardson, Crump, Gollob en Pendersen. Voel de adrenaline van de hoge snelheid als je door de bochten scheurt e

  • €3,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €3,99 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €5,00 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €5,49 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Race voor de FIM World Speedway Grand Prix met alle sterren van 2008 waaronder Nicholls, Rickardson, Crump, Gollob en Pendersen. Voel de adrenaline van de hoge snelheid als je door de bochten scheurt en over de rechte stukken vliegt. Zij aan zij met de beste speedwayrijders ter wereld. Race op de officiële tracks in onder andere Göteborg, Copenhagen, Cardiff, Lonigo, Praag, Krško, Leszno en Gelsenkirchen. Zorg dat je er klaar voor bent. het is tijd om te racen! Kenmerken, - Neem het op tegen de grootste sterren van het seizoen 2008. - Agressieve computergestuurde tegenstanders met ieder hun eigen rijstijl, gebaseerd op de rijstijl van hun real-life tegenhangers. - Een exclusieve BSI licentie. - Koop, repareer en tune motoren. - Spectaculaire crashes. - Een levensecht Virtual Referee systeem. - Indrukwekkende next-gen graphics dankzij de Chrome Engine. - Een nieuwe, meer realistische rijsimulatie dankzij input van de speedwayrijders. - Een online Multiplayer voor in totaal 4 spelers.
You should also check
F1 2018
F1 2018