Gravity Rush 2

0 Reviews
Ean: 0711719885450

Gravity Rush 2 is de nieuwste game in Japan Studio's zwaartekracht tartende action adventure reeks. De graphics zijn sterk verbeterd en het verhaal, de actie en alle andere elementen maken een gigantis

  • €24,99
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €24,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €25,00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €30,00 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €53,02 Playstation 4 Buy it now!
Wehkamp NL €69,98 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Gravity Rush 2 is de nieuwste game in Japan Studio's zwaartekracht tartende action adventure reeks. De graphics zijn sterk verbeterd en het verhaal, de actie en alle andere elementen maken een gigantische sprong voorwaarts ten opzichte van de originele game. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van de vorige game. Kat, haar partner Raven (ook een shifter) en de politieman Syd worden uitgestuurd om de vreemde gravitatiegolven te onderzoeken, die zich overal in Hekseville manifesteren, om vervolgens opgeslokt te worden te worden door een zwaartekrachtstorm van ongekende schaal. Kat komt terecht in een vreemde mijnbouwstad in een afgelegen dimensie. het uitgangspunt voor een nieuw en spannend avontuur!
You should also check
Real Farm
Real Farm
World of Zoo
World of Zoo