Dragon Age Inquisition

0 Reviews
Ean: 5030949111135

Verken een uitgestrekte fantasie wereld op de rand van een catastrofe in Dragon Age: Inquisition, een next-gen actie-RPG, waarin je keuzes de ervaring zullen vormen. In deze aankomende game van BioWare

  • €12,00
  • €64,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Playstation 3 Buy it now!
Amazon.fr FR €16,43 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €22,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,00 Playstation 3 Buy it now!
Blokker.nl NL €27,00 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Verken een uitgestrekte fantasie wereld op de rand van een catastrofe in Dragon Age: Inquisition, een next-gen actie-RPG, waarin je keuzes de ervaring zullen vormen. In deze aankomende game van BioWare, de makers van Mass Effect 3 en Dragon Age: Origins, zal je je stempel drukken in een expansieve en verhaal-gedreven open wereld vol met complexe personages, uitdagende gevechten en moeilijke beslissingen. Een catastrofale gebeurtenis heeft het land van Thedas ondergedompeld in chaos. Draken verduisteren de hemel en werpen hun schaduw van terreur over het eens-vredige koninkrijk. Magiers hebben de oorlog verklaard aan de onderdrukking van de Tempeliers. Naties staan recht tegenover elkaar. Het is aan jou om de orde te herstellen als de leider van de Inquisitie en zoek, en vernietig, de agenten van chaos - jou keuzes zullen voor altijd de Dragon Age veranderen.
You should also check
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
MXGP
MXGP
Neo Geo Mini Pad (Black)
Neo Geo Mini Pad (Black)
  • Publisher SNK
  • Platform
Just Cause 2
Just Cause 2