Sonic Colours

0 Reviews
Ean: 5055277008629

Maak je klaar voor de start met het snelste dier ter wereld: Sonic the Hedgehog is terug voor een nieuw avontuur voor Wii. In Sonic Colours maakt de blauwe egel een spectaculaire comeback in een actie-

  • €19,98
  • €69,68
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Nintendo Wii Buy it now!
Shop4 (NL) NL €22,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon.fr FR €24,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €41,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €41,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon.com US $56.98 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €69,68 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Maak je klaar voor de start met het snelste dier ter wereld: Sonic the Hedgehog is terug voor een nieuw avontuur voor Wii. In Sonic Colours maakt de blauwe egel een spectaculaire comeback in een actie-avonturenspel dat snelheid met klassieke platformactie combineert. Er draait een vreemd attractiepark in een baan om Sonics thuisplaneet. De geruchten gaan dat een buitenaards ras, de Wisps, die een unieke kleurrijke energie bezitten, daar gevangen worden gehouden door de slechte Dr Eggman. Sonic, altijd bereid te helpen, reist af naar het park en ontdekt niet alleen dat de geruchten op waarheid berusten, maar ook dat hij gebruik kan maken van de vreemde kleurenenergie van de Wisps terwijl hij hun bevrijding op touw zet. Sonic Colours voor Wii combineert op vloeiende wijze 3D en 2D-perspectieven terwijl Sonic zich als nooit tevoren met razende snelheden door obstakels ramt. De buitenaardse Wisps uit het spel hebben een unieke ".Colour Power". die zodra deze vrijkomt door Sonic kan worden geabsorbeerd terwijl hij door de levels van het attractiepark racet.
You should also check
Sonic Colours
Sonic Colours
Tennis World Tour
Tennis World Tour
Men of Valor
Men of Valor