Quantum Redshift

0 Reviews
Ean: 0805529137097

Quantum Redshift daagt spelers uit om een zeldzame combinatie van racebehendigheid en wapenstrategie te tonen om de ultieme overwinning te behalen. Zo'n 100 jaar in de toekomst brengt Quantum Redshift

  • €9,99
  • €57,23
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Xbox Buy it now!
Bol.com NL €21,00 Xbox Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,00 Xbox Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €53,46 Xbox Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €57,23 Xbox Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Quantum Redshift daagt spelers uit om een zeldzame combinatie van racebehendigheid en wapenstrategie te tonen om de ultieme overwinning te behalen. Zo'n 100 jaar in de toekomst brengt Quantum Redshift een nieuw racetoernooi. In deze furieuze strijd worden snelheid en lef getest. Het is zo populair dat het een officiele sport is geworden die op racebanen over de hele wereld wordt uitgeoefend. Je racet in wrede races belust op wraak op futuristische terreinen en neemt het op tegen meerdere tegenstanders, waaronder je aartsrivaal. Quantum Redshift biedt races bij supersnelheden 16 voertuigen, 16 zeer gedetailleerde circuits, wapenstrategie, bedreven AItegenstanders, spectaculaire luchtsprongen en nuances die gebaseerd zijn op de personages. Dit moet jou als racespelliefhebber zeker aanspreken.
You should also check
Quantum Redshift
Quantum Redshift
Men of Valor
Men of Valor