Ultimate Action Triple Pack

0 Reviews
Ean: 5021290066564

Just Cause 2, In 'Just Cause 2' kruip je wederom in de huid van Rico Rodriguez, een undercover-agent van de CIA. Ditmaal beland je in het zonovergoten Panau, een tropisch eiland voor de kust van Zuidoo

  • €18,50
  • €41,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €18,50 Playstation 3 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €28,50 Playstation 3 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €28,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €41,00 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Just Cause 2, In 'Just Cause 2' kruip je wederom in de huid van Rico Rodriguez, een undercover-agent van de CIA. Ditmaal beland je in het zonovergoten Panau, een tropisch eiland voor de kust van Zuidoost-Azië. Hier is de boosaardige dictator Baby Panay de baas en het is jouw taak om hem op een bijzonder onprettige manier aan zijn einde te laten komen. 'Just Cause 2' biedt vrijheid, enorm veel vrijheid. Je bent helemaal vrij om het tropische Panau op je eigen houtje te doorkruisen. Net als de populaire Grand Theft Auto-games kun je missies aannemen om het verhaal verder te helpen of gewoon lekker een beetje rondlopen, schieten of scheuren. Sleeping Dogs, In Sleeping Dogs ga je als undercover agent Wei Shen op pad om af te rekenen met een gevaarlijke maffia triade. Achtervolgingen in de stad, zowel te voet als per auto of motor, en heftige hand-to-hand combat staan centraal in dit actievolle avontuur. Deze serie stond voorheen altijd bekend als de True Crime series. Tomb Raider (2013), Het verhaal van Tomb Raider draait om de jonge Lara Croft die als tiener vers van de universiteit schipbreuk lijdt en strandt op een eiland nabij de Japanse kust. Het verhaal is verdeeld in drie hoofdstukken met de thema's overleven, redden en vluchten. Croft begint als een jonge onervaren tiener en eindigt als een doorgewinterde avonturierster. naarmate de game vordert ontwikkelt haar uitrusting met haar mee. Croft is in het nieuwe deel menselijker dan in vorige games uit de serie: ze bloedt en lijdt pijn en moet vechten om te overleven. Haar emoties zullen af te lezen zijn aan haar gezicht, waar soms dicht op wordt ingezoomd. Om haar gezichtsuitdrukkingen zo realistisch mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van motion capturing-technieken. De spelwereld van Tomb Raider is open en vrij te doorkruisen. In de wereld zijn basiskampen waarin Lara Croft items kan combineren om eigengemaakte wapens te creëren. Ook kan de avonturierster in de kampen haar vaardigheden verbeteren via een upgradesysteem. Vanuit deze kampen kan ze bovendien snel reizen tussen verschillende locaties.
You should also check
Armored Core V
Armored Core V
Surf's Up
Surf's Up