Ys Memories of Celceta

0 Reviews
Ean: 0813633013251

Een uitgebreide heruitgave van (en pseudo-vervolg op) Ys IV, een van de enige Ys spellen die is uitgebracht in het westen, deze titel plaatst meer vijanden op het scherm dan ooit tevoren en functies va

  • €29,65
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €29,65 PS Vita Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,65 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een uitgebreide heruitgave van (en pseudo-vervolg op) Ys IV, een van de enige Ys spellen die is uitgebracht in het westen, deze titel plaatst meer vijanden op het scherm dan ooit tevoren en functies van de grootste, meest niet-lineaire bovenwereld in de Ys geschiedenis. Dit gepaard met prachtige graphics en een triomfantelijke evolutie van de fast-paced gameplay dat van deze serie een tijdloze actie RPG steunpilaar heeft gemaakt. Naarmate het spel vordert, vindt Adol Christin zichzelf alleen, versuft en verward in een vreemd land, en moet samen stukje voor stukje zijn herinneringen aan hoe hij hier terecht is gekomen en waarom, al die tijd worstelend om te bepalen wie hij kan vertrouwen.
You should also check