Le Tour de France 2016

0 Reviews
Ean: 3512899115897

In Tour de France 2016 neem je als professioneel wielrenner deel aan de 'Grande Boucle'. Dompel jezelf onder in deze ultieme uitdaging en voel de adrenaline zoals ook de grootste kampioenen van de wiel

  • €12,00
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Tour de France 2016 neem je als professioneel wielrenner deel aan de 'Grande Boucle'. Dompel jezelf onder in deze ultieme uitdaging en voel de adrenaline zoals ook de grootste kampioenen van de wielersport deze ervaren! Selecteer een van de officiële, deelnemende teams en ga de vele uitdagingen van de Tour de France 2016 aan : van de 'grand départ' aan de voet van Mont Saint-Michel, over de routes doorheen de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje, de mythische hellingen van de Mont Ventoux en het Mont Blanc massief tot de spanning van de grote finale op de Champs Elysées. Doseer je inspanningen, selecteer de beste racelijn en kies voor de juiste race strategie met je teamleden om de doelstellingen van je teamleider en sponsors te behalen. In single player of in splitscreen multiplayer kan je aanvallen, je trui verdedigen en het tempo van het peloton bepalen. Schakel tussen de verschillende renners in je team om in te spelen op gebeurtenissen tijdens de race. Alles is mogelijk in Tour de France 2016 !
You should also check
Ride 2
Ride 2
NHL 16
NHL 16