New Super Mario Bros. U

0 Reviews
Ean: 0045496331139,0045496331191

In New Super Mario Bros. U krijgen Mario, Luigi en Toad gezelschap van een nieuw personage: jou! Speel als je Mii-personage en ren, spring en stamp door een 2D, zijwaarts scrollend Mario-avontuur. Verk

  • €22,00
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com (BE) BE €22,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com NL €25,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com NL €25,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In New Super Mario Bros. U krijgen Mario, Luigi en Toad gezelschap van een nieuw personage: jou! Speel als je Mii-personage en ren, spring en stamp door een 2D, zijwaarts scrollend Mario-avontuur. Verken een reusachtige wereldkaart vol gloednieuwe, unieke levels en manieren om te spelen die alleen mogelijk zijn op de Wii U. Verander in Vliegende-Eekhoorn-Mario om door levels te zweven en je aan muren vast te haken of houd Ballon-Baby Yoshi vast om sierlijk in de lucht te blijven hangen. Yoshi's in verschillende kleuren en nieuwe power-ups zorgen voor nieuwe manieren om het Mushroom Kingdom te beleven en je kunt er zeker van zijn dat oude favorieten ook weer hun opwachting maken.
You should also check
Family Ski
Family Ski
Nintendo Switch - Grey
Nintendo Switch - Grey
Evil Twin
Evil Twin
Drawn to Life The Next Chapter
Drawn to Life The Next Chapter
Rad Rodgers
Rad Rodgers