Family Ski

0 Reviews
Ean: 0045496365806

Ga de piste op en geniet van het leven in het adembenemende winterlandschap van Family Ski. Op de heuvels en bergen van het Happy Ski Resort kun je je helemaal uitleven. Het is een idyllische thuishave

  • €20,30
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Marketplace Informática ES €20,30 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €33,29 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €35,04 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €36,04 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ga de piste op en geniet van het leven in het adembenemende winterlandschap van Family Ski. Op de heuvels en bergen van het Happy Ski Resort kun je je helemaal uitleven. Het is een idyllische thuishaven waar je je ski's aantrekt en je kunt genieten van het uitzicht, relaxen of strijden voor de winst in een scala aan leuke uitdagingen. Met de knerpende, witte sneeuw op alle bergen om het Happy Ski Resort heen, hoef je je alleen nog maar druk te maken over de piste waar je af wilt skiën. In Family Ski zitten 14 verschillende pistes, waarvan elk zijn eigen unieke uitzichten, geluiden en skimogelijkheden biedt. En mocht je je nu alleen en verloren voelen in de winterse kou, dan heb je met Family Ski nog altijd de mogelijkheid om met zijn vieren de ski's onder te binden en samen een nieuw ski-avontuur tegemoet te gaan!
You should also check
Family Ski
Family Ski