Starblood Arena (PSVR Required)

0 Reviews
Ean: 0711719832461

Stel al je vaardigheden op de proef in een wetteloze wedstrijd waarin alleen de beste piloten kans maken op eeuwige intergalactische roem. Het gevecht speelt zich af in een arena waarin het gevaar in 3

  • €14,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €16,34 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €17,20 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,93 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €23,61 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Stel al je vaardigheden op de proef in een wetteloze wedstrijd waarin alleen de beste piloten kans maken op eeuwige intergalactische roem. Het gevecht speelt zich af in een arena waarin het gevaar in 360 graden om je heen op de loer ligt en deelname is niet zonder risico: je kunt niet alleen je roem en credits verliezen, maar ook je leven. Ondertussen zendt het StarBlood Network al je moves uit voor een heelal aan kijkers dat naar spektakel snakt. Kies uit zes opvallende luchtschepen met elk hun eigen unieke piloot, speelstijl en uitrusting en doe mee met de dodelijke wedstrijden voor één speler genaamd Carnage, wedstrijden van Team Carnage voor maximaal vier spelers of het coöpspel Invaders. Als je wint, verdien je niet alleen eeuwige roem, maar ontgrendel je ook extra opties zoals luchtschepen, wapens en aanpassingen. Als je verliest, kom je voor de ogen van miljarden kijkers aan je einde. Ben jij bereid alles op het spel te zetten?
You should also check
Republique
Republique