Jewel Quest Mysteries 2 Trail of the Midnight Heart

0 Reviews
Ean: 8716051044208

Nadat ze gehoor had geven aan de vraag van haar oom, komt Eva Witheby in Jewel Quest Mysteries 2, Trail of the Midnight Heart ver van huis terecht, te midden van allerlei wildvreemden. Het is moeilijk

  • €9,99
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €15,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €39,99 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Nadat ze gehoor had geven aan de vraag van haar oom, komt Eva Witheby in Jewel Quest Mysteries 2, Trail of the Midnight Heart ver van huis terecht, te midden van allerlei wildvreemden. Het is moeilijk te weten wie je kunt vertrouwen met al die verraderlijke paden en versluierde geheimen. Ontdek samen met Eva antieke voorwerpen in oogverblindende schermen met verborgen voorwerpen. Duikel gereedschap op waarmee je de stukken van kostbare juweelborden kunt opgraven. Ontdek de compleet nieuwe scrollende zoekschermen, die je midden in wervelende speelvelden en een stormachtig avontuur plaatsen. Jewel Quest Mysteries 2 is een verborgen voorwerpen avontuur van een geheel nieuwe orde.
You should also check
Just Cause 2
Just Cause 2