Sebastien Loeb Rally Evo

0 Reviews
Ean: 8059617104207

Sébastien Loeb Rally EVO is een compleet nieuwe off-road race-ervaring! Race in rallies en off-road events over de hele wereld in de beste rally-auto's, zowel uit het verleden als van nu. Ervaar de ech

  • €17,89
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Marketplace Informática ES €17,89 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €17,89 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €19,98 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,98 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Sébastien Loeb Rally EVO is een compleet nieuwe off-road race-ervaring! Race in rallies en off-road events over de hele wereld in de beste rally-auto's, zowel uit het verleden als van nu. Ervaar de echte wereld van rally en voel de adrenaline! Verdien glorie! Ga de strijd aan op 's werelds moeilijkste tracks en versla al jouw tegenstanders om de nieuwe off-road ster te worden! 15 verschillende spelmodi! Een reis om de beste rallies ter wereld te verkennen! Reis de wereld rond en doe ervaring op bij de beste rallies. Laat jouw vaardigheden zien en neem het op tegen agressieve tegenstanders in de RallyCross. Rij in roekeloze, nek-aan-nek races en speciale evenementen. Customize jouw auto: Coureurs kunnen hun auto naar smaak aanpassen. Kies uit 20 verschillende bedrukkingen en speciale materialen om je auto mee uit te rusten. Ook kun je jouw race-nummer, nummerplaat en stickers veranderen. Weercondities en belichting: Het weer verandert net als in een echte race! Er zijn meerdere verlichtingen voor elke track, afhankelijk van het dagdeel: ochtend, middag, zonsondergang en nacht.
You should also check
Dark Souls 2
Dark Souls 2
Angry Birds
Angry Birds