Red Faction (platinum)

0 Reviews
Ean: 4005209037549

Van de makers van award winnende Freespace serie komt Red Faction. Elke first-person-shooter gamer heeft zich wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om zijn wapens niet alleen op onwaardige opponenten lo

  • €8,02
  • €13,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €8,02 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €8,34 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €13,00 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,00 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Van de makers van award winnende Freespace serie komt Red Faction. Elke first-person-shooter gamer heeft zich wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om zijn wapens niet alleen op onwaardige opponenten los te laten, maar juist ook eens op de omgeving waar deze opponenten zich begeven. Om dit mogelijk te maken gebruikt Red Faction de Geo-Mod technologie- real time, willekeurige geometrische aanpassingen zorgen voor een hoger realiteitsgehalte en een gevarieerdere gameplay. Omlijst met indrukwekkende features met een verbazingwekkende physics engine, bestuurbare voertuigen, heftige graphics, doldwaze wapens, unieke natuurgetrouwe omgevingen en een zeer omvattende verhaallijn zorgen er voor dat Red Faction de volgende 'must-have' titel is voor serieuze gamers.
You should also check
Mijn Paardenwereld
Mijn Paardenwereld