Wolfenstein the New Order

0 Reviews
Ean: 0093155149137

Europa, 1946. WW2 woedt in heel Europa. Waar ooit de geallieerden een voordeel hadden, hebben de nazi's het tij gekeerd op dramatische wijze met de technologisch geavanceerde oorlogsmachine van Generaa

  • €19,98
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €21,53 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €39,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Electronics IT €67,91 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Europa, 1946. WW2 woedt in heel Europa. Waar ooit de geallieerden een voordeel hadden, hebben de nazi's het tij gekeerd op dramatische wijze met de technologisch geavanceerde oorlogsmachine van Generaal Wilhelm Strasse - Deathshead. Wanneer een laatste poging op de basis van Deathshead mislukt, zakt de hoop van de geallieerden naar een dieptepunt waar ze niet meer uit kunnen komen. Europe, 1960. De oorlog is voorbij. De nazi's zijn de triomfantelijke overwinnaars. Met behulp van een niet aflatende kracht en brute intimidatie, hebben de nazi's zelfs de machtigste naties op hun knieen gebracht. Het nazi-regime regeert nu de hele wereld met een ijzeren vuist. Jij bent Kapitein BJ Blazkowicz, de Amerikaanse oorlogsheld. Na terecht te komen in deze wereld van duisternis is het jou onmogelijke taak om een tegenoffensief te lanceren tegen het monsterlijke nazi-regime. Alleen jij durft op te staan tegen een onstuitbaar leger van nazi-robots en logge Super Soldiers. Alleen jij kunt Deathshead stoppen. Alleen jij kunt de geschiedenis herschrijven.
You should also check
Armored Core V
Armored Core V
Surf's Up
Surf's Up