Dark Angel

0 Reviews
Ean: 3348542164802,3348542164628

Gebaseerd op de succes serie James Camerons Dark Angel laat dit spel U toe om in de huid te kruipen van Max, de heldin die haar missie moet volbrengen in 30 missies in 6 verschillende werelden. In het

  • €0,99
  • €23,79
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €0,99 Playstation 2 Buy it now!
Nedgame.nl NL €2,99 Xbox Buy it now!
Bol.com NL €7,59 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €7,59 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €8,94 Xbox Buy it now!
Bol.com (BE) BE €10,47 Xbox Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €22,91 Xbox Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,79 Xbox Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Gebaseerd op de succes serie James Camerons Dark Angel laat dit spel U toe om in de huid te kruipen van Max, de heldin die haar missie moet volbrengen in 30 missies in 6 verschillende werelden. In het Seattle van na de De Grote Puls zijn alle elektronische toestellen vernietigd door een Elektromagnetisch veld die de hedendaagse maatschappij opnieuw enkele decennia achteruit haalt. Het is in deze context dat Max, een genetisch gemanipuleerde jongedame, op zoek gaat naar haar verleden door verscheidene beat m all levels. Als kind is Max er in geslaagd om samen met enkele anderen te ontsnappen uit de klauwen van Manticore, die als enig doel had om supersoldaten te creeren door genetische manipulaties. In het postapocalyptische Seattle gaat Max op zoek naar haar vroegere medegevangenen en haar zus en laat ze intussen ook nog rechtvaardigheid gelden daar waar onrechtvaardigheid toeslaat. Het scenario vermengt op een handige wijze enkele metafysische vragen aangaande geheugen, wraak en de zoektocht naar zichzelf.
You should also check
Hori Zelda Starter Kit
Hori Zelda Starter Kit
  • Publisher Hori
  • Platform
Dead Rising 4
Dead Rising 4