The Book of Unwritten Tales 2

0 Reviews
Ean: 9006113007395

De legenden profeteerden het. De profetieen voorspelden het. De gekozenen geloofden het. Nu gaat de avonturensaga door in het vervolg op een van de meest geprezen fantasy-parodieen in de geschiedenis v

  • €6,49
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Startselect NL €6,49 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €13,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €14,25 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €18,90 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €27,49 PC Gaming Buy it now!
Fnac FR €29,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De legenden profeteerden het. De profetieen voorspelden het. De gekozenen geloofden het. Nu gaat de avonturensaga door in het vervolg op een van de meest geprezen fantasy-parodieen in de geschiedenis van fantasy-parodieen. Sluit je aan bij onze helden en hun vrienden in hun gevecht tegen een nieuwe bedreiging voor de wereld van Aventasia. Help ze hun lotsbestemming te vervullen. Een lotsbestemming die vooralsnog onbekend is. - Een nieuw avontuur van KING Art, de makers van The Book of Unwritten Tales, The Critter Chronicles. - Een fantasy-verhaal met meer dan 20 uur aan point en click. - De kenmerkende humor van BoUT, waarin WoW, LotR, Game of Thrones, Harry Potter, Discworld, De Hobbit enz. met een knipoog op de hak worden genomen. - Honderden vreemde, maar vreemd logische puzzels. - De bewezen 'Multi-Character-Gameplay'. - Een gezelschap van eigenzinnige, zowel bekende als gloednieuwe personages. - Projection Mapping-technologie combineert de voordelen van 2d/3d-stijlen en -techniek. - Een epische soundtrack met alle klassiekers en veel nieuwe composities. - De bekende vier speelbare personages Wilbur, Nate, Ivo en Critter.
You should also check
Fuse
Fuse
Work Time Fun
Work Time Fun