Eye Toy Play

0 Reviews
Ean: 0711719475828

Om deze game te kunnen spelen is een EyeToy Camera nodig, deze is apart verkrijgbaar. EyeToy: Play is de eerste gamescompilatie voor EyeToy, de revolutionaire nieuwe USB-camera voor de PS2, die je lich

  • €0,25
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €0,25 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €6,00 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €10,64 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,00 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €11,05 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Om deze game te kunnen spelen is een EyeToy Camera nodig, deze is apart verkrijgbaar. EyeToy: Play is de eerste gamescompilatie voor EyeToy, de revolutionaire nieuwe USB-camera voor de PS2, die je lichaamsbewegingen herkent, zodat je kunt reageren op de actie op het scherm. Het spel bevat 12 supercoole spellen, die iedereen zullen aanspreken. van ramen lappen tot en met het vechten tegen angstaanjagende ninja-krijgers. In de multiplayercompetitie kunnen maximaal vier spelers deelnemen, maar je kunt net zoveel persoonlijke spelersprofielen toevoegen op je Memory Card (compleet met foto's!) als je maar wilt. Bovendien kun je ervoor zorgen dat er altijd iets leuks op tv is, dankzij een aantal waanzinnige visuele effecten in Play Room. Ook kun je berichten opnemen voor je vrienden met de functie Video Message. Als er een feestje moet worden gevierd, of als je gewoon een leuke avond wilt beleven met vrienden of familie, met EyeToy: Play vermaak je je gegarandeerd urenlang.
You should also check
Mad Max
Mad Max