Rangers Club Football

0 Reviews
Ean: 5024866320626

Ervaar voor het eerst de glorie en spanning op de dag van de wedstrijd, de hitte van het gevecht en de passie in de enige officiele game voor je club en voetbalhelden. Club Football is een game als gee

  • €2,99
  • €23,29
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €2,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €8,00 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €9,99 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,29 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,29 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ervaar voor het eerst de glorie en spanning op de dag van de wedstrijd, de hitte van het gevecht en de passie in de enige officiele game voor je club en voetbalhelden. Club Football is een game als geen andere. sterker nog, het zijn zeventien games als geen andere, waarvan elke game exclusief wordt ondersteund door een van de voornaamste Europese clubs. Het is de officiele game van je club. Je favoriete spelers zijn nog nooit zo realistisch nagebootst. Voor het allereerst spelen je helden in de authentieke shirts en tot in de details samengestelde stadiums. Geen enkele andere voetbalgame biedt zoveel aandacht aan de details om ervoor te zorgen dat je je club met enthousiasme kunt volgen. Het ziet ernaar uit dat de wereld van de sportgames blijvend zal worden veranderd door de game voor het winnen van het kampioenschap.
You should also check
Super Chariot
Super Chariot
Persona 5
Persona 5
Xcom 2
Xcom 2