South Park the Fractured But Whole Gold Edition (+ Pre-order Bonus)

0 Reviews
Ean: 3307215971208

BLACK FRIDAY DEAL LEVERING VANAF 23-11-2018, Gold Edition Inhoud: Verbeter jouw Fractured But Whole avontuur met de Gold Edition. Deze bevat de game & de Season Pass die je toegang geeft tot alle e

  • €38,00
  • €89,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €38,00 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €39,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €50,46 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €50,46 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
BLACK FRIDAY DEAL LEVERING VANAF 23-11-2018, Gold Edition Inhoud: Verbeter jouw Fractured But Whole avontuur met de Gold Edition. Deze bevat de game & de Season Pass die je toegang geeft tot alle extra digitale content die zal worden uitgebracht voor South Park The Fractured But Whole. Fysieke Content: - South Park: The Fractured But Whole game, Digitale Content: - De Season Pass, - South Park: Stick of Truth volledige digitale game*, - Kostuum & Perk pack, Het doorgaans rustige bergdorpje dat South Park heet, wordt gehuld in duisternis. Een nieuwe kracht ontwaakt om dit kwaad te bestrijden. Een team van superhelden staat op, onder leiding van een nachtelijk roofdier wiens levensdoel het is om de straten van South Park voor eens en altijd op te ruimen. De kinderen spelen superhelden en Cartman heeft er zijn zinnen op gezet om van 'Coon and Friends'de grootste superhelden-franchise ooit te maken. Maar dat is buiten de plannen van de meedogenloze Professor Chaos gerekend, die een kwaadaardig plan heeft om Coon and Friends te elimineren. De helden moeten samenwerken om de stad te bevrijden uit de greep van deze chaos en terreur. De makers van South Park - Trey Parker en Matt Stone - brengen ons South Park: The Fractured but Whole, een vervolg op South Park: The Stick of Truth, dat 25 video game awards in de wacht sleepte. Spelers kruipen wederom in de huid van het groentje. Als nieuwste lid van Coon and Friends, creëer je een identiteit voor je superheld, bouw je je beruchtheid op en zet je je superkrachten in om South Park te redden van de ondergang. Alleen dan zal Coon and Friends officieel het beste superhelden team ooit zijn en krijgen ze het filmcontract dat ze zo hard verdienen. In deze door chaos geterroriseerde stad, staan Coon and Friends op als de helden van South Park.
You should also check
Hoshigami
Hoshigami
Devilish
Devilish