Aggression Reign Over Europe

0 Reviews
Ean: 8717545401729

Wat als? Beleef de 2 wereldoorlogen opnieuw of maak de geschiedenis opnieuw! Agressie: Reign Over Europe geeft spelers de kans om de donkerste gebeurtenissen in de geschiedenis van het oude continent t

  • €3,00
  • €13,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €3,00 PC Gaming Buy it now!
Lowlens NL €3,99 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €5,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Wat als? Beleef de 2 wereldoorlogen opnieuw of maak de geschiedenis opnieuw! Agressie: Reign Over Europe geeft spelers de kans om de donkerste gebeurtenissen in de geschiedenis van het oude continent te herschrijven. Tussen 1914 en 1950 raakten hekle bevolkingsgroepen betrokken bij de vreselijkste oorlogen die de mensheid kent - nu is er een kans om het verleden te veranderen. Deze game verlegt de grenzen van de realtime strategie, dankzij een grafische engine die tegelijkertijd honderden gedetailleerde eenheden in actie ondersteunt, een volledig 3D-scenario waarbij elk gebouw in detail is opgebouwd op basis van honderden polygonen, met verbluffende grafische afbeeldingen en speciale bijwerkingen. Kies je kant - Duitsland, Frankrijk, Rusland of Engeland - en word de krachtigste kracht op het continent, slim gebruikmakend van diplomatie en je machtige leger. De kans om geschiedenis te herschrijven was nog nooit zo uitdagend!
You should also check
Actionloop
Actionloop
Madden NFL 18
Madden NFL 18
RIDE
RIDE