Super Fruitfall

0 Reviews
Ean: 5060057025871

Super Fruitfall is een echte puzzel game. Simpel in concept maar met diepte en steeds groter wordende uitdagingen. Super Fruitfall is erg makkelijk te beheersen door de eenvoudige besturing maar zal de

  • €4,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €9,94 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €9,94 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €20,04 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €20,04 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Super Fruitfall is een echte puzzel game. Simpel in concept maar met diepte en steeds groter wordende uitdagingen. Super Fruitfall is erg makkelijk te beheersen door de eenvoudige besturing maar zal de spellers blijven uitdagen om het spel nog eens te spelen en ze gebrand houden om hun prestaties te verbeteren. Het doel is het fruit te laten verdwijnen door het fruit net zolang door het rooster te laten bewegen dat de soorten fruit bij elkaar staan, Het fruit moet boven, naast of onder hetzelfde stuk fruit staan, diagonalen tellen niet. Het fruit kan door het rooster bewogen worden door het speelveld te roteren. Laat het fruit vallen en creëer groepen van één soort die vervolgens weer zullen verdwijnen. Een bonus wordt toegekend zodra meer dan één fruitsoort verdwijnt in één beurt.
You should also check
Atari Flashback 8
Atari Flashback 8
  • Publisher Atari
  • Platform