Rayman Legends

0 Reviews
Ean: 3307215655115

Rayman Legends is gemaakt door het team achter Rayman Origins en Michel Ancel, de geestelijk vader van Rayman. Dit spel combineert de levendige tekeningen en intense platformactie van de serie met de i

  • €15,99
  • €44,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Shop4 (NL) NL €15,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com NL €22,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon.fr FR €22,04 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €44,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Rayman Legends is gemaakt door het team achter Rayman Origins en Michel Ancel, de geestelijk vader van Rayman. Dit spel combineert de levendige tekeningen en intense platformactie van de serie met de innovatie en creativiteit die alleen het Wii U-systeem kan leveren. Met unieke touchscreenmogelijkheden, bewegingsbesturing en wonderschone beelden, is Rayman Legends een platformervaring die je alleen op Wii U kunt beleven.

Het spel begint waar Rayman Origins eindigde. Diep in een betoverd bos ontdekken Rayman, Globox en de Teensies een mysterieuze tent vol adembenemende schilderijen. Net als ze ontdekken dat elk schilderij het verhaal vertelt van een andere mythische wereld, wordt de hele club door een van de schilderijen opgeslokt! Zo begint een spannend avontuur waarin de helden moeten rennen, springen en vechten om elke wereld te redden en het geheim van de magische kunstwerken te ontrafelen.
You should also check