Murdered Soul Suspect Limited Edition

0 Reviews
Ean: 5021290063389

Murdered Soul Suspect is een bovennatuurlijke detectivethriller waarin spelers worden uitgedaagd de moeilijkst mogelijke zaak op te lossen: die van hun eigen moord. Spelers kruipen in de huid van Ronan

  • €12,00
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €15,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,98 Playstation 3 Buy it now!
Amazon.fr FR €20,00 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Murdered Soul Suspect is een bovennatuurlijke detectivethriller waarin spelers worden uitgedaagd de moeilijkst mogelijke zaak op te lossen: die van hun eigen moord. Spelers kruipen in de huid van Ronan O'Connor, een detective met wisselende successen, wiens leven vroegtijdig wordt beëindigd door een brute en meedogenloze moordenaar. De enige manier waarop hij kan ontsnappen aan de vagevuurachtige wereld van Dusk is om de waarheid achter de moord te vinden, de moordenaar op te sporen en hem voor het gerecht te brengen, hierbij gebruik makend van zijn ervaring als detective en zijn nieuwe bovennatuurlijke krachten. Als Ronanheb je de alle vrijheid om de stad Salem te ontdekken op zoek naar aanwijzingen: de oude houten huizen, nauwe steegjes, gotische kerken en het gesticht. Ga het gevecht aan met duivelse geesten om je ziel te redden en ontdek wie verantwoordelijk is voor jouw dood.
You should also check
X-Men Legends
X-Men Legends
Fallout 76
Fallout 76