Plants vs Zombies Garden Warfare 2

0 Reviews
Ean: 5030937116371

In de third person shooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 wordt het conflict in Suburbia steeds groter en groter de naam is inmiddels omgedoopt tot Zomburbia. De zombies hebben de wijk overgenome

  • €19,98
  • €30,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €19,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €24,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €30,00 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In de third person shooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 wordt het conflict in Suburbia steeds groter en groter de naam is inmiddels omgedoopt tot Zomburbia. De zombies hebben de wijk overgenomen en voor het eerst zijn de rollen omgedraaid en moeten de planten in de aanval! Breng nog meer strategie en diepte binnen het botanische strijdveld met in totaal 14 verschillende klassen en meer dan 100 speelbare planten en zombies! Speel solo of met een vriend ook in lokale multiplayer: De game is solo te spelen, je neemt het dan op tegen computergestuurde vijanden maar de lol van het spel wordt pas echt groot als je samenspeelt. Speel in local split-screen alle diverse modi zonder dat hier een aanvullende abonnementsdienst voor verplicht is. Of ga online met tot wel 24 spelers in de online multiplayer, deze modus kun je met maximaal vier vrienden coöperatief of in je eentje onveilig maken. Character transfer: Bij de lancering van deze game zal het mogelijk zijn om je oude personages uit de vorige game over te zetten naar Garden Warfare. (Let op niet alle personages kun je transferen)
You should also check
Anthem
Anthem