Blackwater

0 Reviews
Ean: 8023171028705

Blackwater is een intense railshooter. Te midden van een oorlog leid jij een team Blackwater Operators, een groep stoere soldaten! Ergens in Noord-Afrika krijg jij de taak het gebied te beschermen tege

  • €10,00
  • €38,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €10,00 Xbox 360 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €11,00 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €19,98 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Blackwater is een intense railshooter. Te midden van een oorlog leid jij een team Blackwater Operators, een groep stoere soldaten! Ergens in Noord-Afrika krijg jij de taak het gebied te beschermen tegen terroristen en drugsbaronnen. Twee militaire krachten leggen jou het vuur aan de schenen. Het schietspel, waarbij bewegingen kunnen worden aangestuurd door jouw lichaamsbewegingen en de Kinect-camera, is erg cinematisch. Je hebt dan ook geen honderd procent controle over elke bewegingen. Ten alle tijden kan je mikken en schieten met je armen. Ondertussen kan je dekking zoeken. Wanneer de vijanden zijn uitgeschakeld, kan je bewegingen uitvoeren om door te gaan naar de volgende locatie.
You should also check
Blackwater
Blackwater
For Honor
For Honor
Muv-Luv Alternative
Muv-Luv Alternative