Battle Engine Aquila

0 Reviews
Ean: 3546430026090

Battle Engine Aquila is een Episch visueel schietspel wat zich op een serie futuristiche gevechtgronden afspeelt, waar 2 kanten vechten tegen elkaar met duizenden legers - infanterie, tanks, schepen, v

  • €9,94
  • €10,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com (BE) BE €9,94 Xbox Buy it now!
Bol.com NL €10,00 Xbox Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Battle Engine Aquila is een Episch visueel schietspel wat zich op een serie futuristiche gevechtgronden afspeelt, waar 2 kanten vechten tegen elkaar met duizenden legers - infanterie, tanks, schepen, vliegtuigen - voor de macht. Wanneer er in 1ste persoon gespeeld wordt dan bestuurd de speler het meest gevaarlijke type uit het leger, de Battle Engine met de codename Aquila waarmee hij de zwakke plekken van de tegenstander kan blootleggen en misbruiken zodat het kanonnenvoer kan oprukken. Het spel volgt de vorderingen van Hawk, een rebelse vent, die uit zijn suffe baan in het hart van de oorlog wordt gegooid, Het is een nieuwe held die de verantwoordelijkheid van zijn hele volk krijgt door het besturen van het prototype Battle Engine. Aquila.
You should also check
RPG Maker Fes
RPG Maker Fes
WRC 5
WRC 5
Jump Force
Jump Force