Little King's Story

0 Reviews
Ean: 5060102951285

Koning zijn, dat is pas een mooi beroep. Beetje de scepter zwaaien over je knechten vanuit je met fluweel beklede troon, terwijl je druivensap drinkt uit een gouden kelk, wie wil dat nou niet? Maar pas

  • €14,49
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €14,49 Nintendo Wii Buy it now!
CoolShop.nl NL €14,50 Nintendo Wii Buy it now!
Shop4 (NL) NL €14,99 Nintendo Wii Buy it now!
HumbleBundle INT $14.99 PC Buy it now!
Nedgame.nl NL €18,00 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €20,64 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Koning zijn, dat is pas een mooi beroep. Beetje de scepter zwaaien over je knechten vanuit je met fluweel beklede troon, terwijl je druivensap drinkt uit een gouden kelk, wie wil dat nou niet? Maar pas op met wat je wenst, want het leven van een echte koning is wel even wat anders. Dat ontdek je al snel in het schitterende Little King's Story voor de Wii! Little King's Story is een uniek en grappig mengsel van een strategiespel en een RPG, op smaak gebracht met een flinke snuf verkenning en avontuur. Als Koning Corobo is het jouw taak om je armoedige dorpje tot het meest grandioze koninkrijk aller tijden te maken. Je begint in een gehucht met een paar bewoners, die niet echt gewend zijn hun handen uit de mouwen te steken. Tijd om ze aan het werk te zetten! Gelukkig blijkt je nieuwe Koninklijke status door niemand betwist te worden, en kun je ze alles laten doen wat je maar wenst!
You should also check
Harvest Moon: Skytree Village
Harvest Moon: Skytree Village