Final Fantasy XIV Heavensward (Add-on)

0 Reviews
Ean: 5021290067974

Let op: Dit is een add-on. Final Fantasy XIV: a Realm Reborn is benodigd om te kunnen spelen. Deze game is alleen online speelbaar. Om te kunnen spelen is een maandelijkse betaling vereist, deze kun je

  • €19,98
  • €50,19
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €27,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €39,90 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €50,19 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Let op: Dit is een add-on. Final Fantasy XIV: a Realm Reborn is benodigd om te kunnen spelen. Deze game is alleen online speelbaar. Om te kunnen spelen is een maandelijkse betaling vereist, deze kun je voldoen met de speciale pre-paid kaart (afzonderlijk verkrijgbaar), Hydaelyn is een levendige planeet gezegend door het Licht van het Kristal. Gelegen tussen azuurblauwe zee ligt de meest westelijke van de drie Grote Continenten, hier vind je een wereld omarmd door goden en gesmeed door helden. Haar naam is Eorzea. Het is hier dat je verhaal begint. Gewenkt door het Moederkristal, de bron van al het leven, moet je beginnen aan een zoektocht om het land te bevrijden van een eeuwigheid van duisternis.
You should also check
Armored Core V
Armored Core V